sassen en verstraaten bruidsfotografie
op de steiger bij scheepvaartmuseum
Bruidsfotograaf Amsterdam, Krijtbergkerk
Huwelijk Debbie Koeman en Jesse Tunderman op Mallorca
bruidspaar tegenlicht en een pakhuis in rotterdam vertrekhal
bruid in het zonlicht vertrekhal rotterdam
bruidsfoto award bruidskinderen de duif kerk amsterdam
Nicolette met sluier bruid fotografen
huwelijk scheepvaartmuseum amsterdam
Nicolette van Dam Bas sprookjeshuwelijk fotografen
Nicolette en Bas Girona bruidsfotografen
bruidspaar in zwart wit witte kerkje groet
Bruid in de rotterdamse haven
punjabi bruid met henna
het witte kerkje met een silhouet
Een Turkse bruiloft Inntel hotel Rotterdam
sluier in de wind
Prachtige bruid Nicolette bruidsfotografie d'emporda
trouwen op het eiland pampus
drone foto op de steiger by finley het witte huis in loosdrecht
Goudestein Bruidsfotograaf Maarssen

Sassen en Verstraaten fotografie

Al meer dan zestien jaar zijn we professioneel trouwfotograaf en we werken altijd als fotografie duo bij het fotograferen van een huwelijk. Na meer dan 400 bruiloften vinden we het nog steeds geweldig om de liefde vast te leggen. We fotograferen de trouwdag zoals die zich voor onze lens ontvouwt - als fotojournalist leggen we de echte emotie vast en de mooie momenten. Natuurlijk fotograferen we ook de details die zo belangrijk zijn op een trouwdag. Ook ruimen we graag tijd in voor een aantal groepsfoto's met jullie familie en vrienden.

Daarnaast doen we graag ergens op de dag een gave fotoshoot met jullie samen, om mooie bruidsportretten te schieten en bijzondere trouwfoto's te maken met jullie samen.

Onze trouwreportages zijn altijd inclusief de digitale bestanden van jullie fotoreportage. Daarnaast leveren we exclusieve, handgemaakte fotoboeken.

We horen graag alles over jullie trouwplannen en jullie wensen qua bruidsfotografie - bel of email ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak!

Studio Twisk

Onze studio, Studio Twisk, is gevestigd in het mooie Twisk, een half uurtje van Amsterdam, en we werken door heel Nederland. Naast naast onze bruidsfotografie fotograferen wij ook in onze studio. In onze fotostudio kun je onder andere terecht voor portretten, familiefoto's, foto's van je huisdieren en fotografie van producten. Ook voor het ontvangen van onze bruidsparen gebruiken we onze studio en kun je terecht voor een kop koffie en het bekijken van de trouwabums.


Locaties

We hebben op veel verschillende top trouwlocaties gewerkt, zoals Buitenplaats Amerongen, Finley het Witte Huis in Loosdrecht, Kasteel Kerckebosch, Kasteel Radboud in Medemblik, The Grand in Amsterdam, het West-Indisch Huis, het stadhuis van Haarlem, Delft en Leiden, het statenlogement in Hoorn, Herberg Vlietzigt, het Wereldmuseum in Rotterdam, het Inntel, Paviljoen Puur, de Vondelkerk nabij het Vondelpark, Villa Augustus, Beachclub Doen en vele andere geweldige locaties. Het is leuk om een fotosessie te doen op een locatie die we kennen, maar het is ook gaaf om nieuwe favorieten te ontekken. We vinden het altijd heel bijzonder om te zien hoeveel prachtige plekken er zijn in Nederland! Ook zijn we beschikbaar voor destination weddings, elopements en huwelijken in het verre en nabije buitenland. We hebben ervaring met bruiloften in verschillende landen, waaronder Zwitserland, Spanje, de Verenigde Staten en Griekenland.