sassen en verstraaten bruidsfotografie
Home »
info bruidsfotografie

Informatie over Bruidsfotografie

Fotograferen jullie altijd samen?

Ja, huwelijksreportages fotograferen we in principe altijd samen. Slechts bij hoge uitzondering fotograferen we wel eens een huwelijksreportage alleen, of met een andere 'second shooter'. Omdat we al zo'n 14 jaar samenwerken zijn we volledig op elkaar ingespeeld en daardoor kunnen we de hoge kwaliteit en bijzondere fotografie leveren waar we om bekend staan.

Wat zijn jullie tarieven voor bruidsfotografie?

Een Sassen en Verstraaten trouwreportage is al te boeken vanaf € 2.195 voor zes uur fotografie. Extra uren zijn te boeken voor € 250/uur. Ook hebben we een aantal voordelige pakketten en een ruime selectie exclusieve, handgemaakte trouwalbums. Reiskosten binnen Nederland zijn inbegrepen.

Krijgen we de digitale negatieven?

Ja! Bruidsreportages door Sassen en Verstraaten zijn altijd inclusief de digitale negatieven van de fotoreportage (hoge resolutie jpegs). Dit is natuurlijk jullie digitale archief, maar ook kunnen hiervan onbeperkt afdrukken worden gemaakt. .

Met wat voor camera's fotograferen jullie?

Grote, zware, zwarte camera's. En een paar kleine zwarte camera's. Nee echt. Verschillende merken maken prachtige, professionele fotocamera's en lenzen, wij werken toevallig met Nikon en Sony. Uiteindelijk gaat het er vooral om wie de camera vast heeft!

Wie bepaalt de locatie voor de fotosessie tijdens onze trouwdag?

Jullie. Wij. Samen. Afhankelijk van wat jullie willen kunnen we echt op pad gaan, bijvoorbeeld trouwfoto's op het strand, in de binnenstad of heel 'urban' ergens bij een graffiti-muur. We kunnen ook altijd fotograferen in de buurt van jullie huis, trouwlocatie of de feestzaal. Binnen, buiten, licht of donker, wij zorgen voor gave foto's!

En uiteindelijk is de locatie een stuk minder belangrijk dan het vastleggen van jullie liefde, dus zolang wij tijd krijgen om mooie beelden te maken, komt het helemaal goed.

Ik ben niet fotogeniek. En nu?

Dat horen we regelmatig. Bijna niemand vindt zichzelf fotogeniek. Toch lukt het ons iedere keer weer om mooie, artistieke en persoonlijke trouwfoto's te maken. Geef ons de kans om je te laten zien hoe fotogeniek je eigenlijk bent!

Dus we moeten echt poseren?

Tijdens de fotoshoot zullen jullie wel een beetje moeten poseren. Althans, wij zeggen altijd liever dat we regisseren dan dat we jullie echt in een stijve pose laten staan. We geven aanwijzingen en zorgen er zo voor dat jullie mooi worden vastgelegd. Het voordeel van twee fotografen is dat een van ons jullie kan aansturen terwijl de ander min of meer ongemerkt kan fotograferen!

Hoe snel ontvangen we onze foto's?

Als jullie kiezen voor een 'Same Day Slideshow' laten we op de avond van de trouwdag, tijdens het huwelijksfeest, al een selectie van de trouwfoto's zien. De digitale bestanden proberen we binnen een week of 8 te versturen.

We willen graag eens kennismaken. Kan dat?

Jazeker! Graag zelfs! Jullie zijn altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek bij ons in de studio. Hier vind je onze contactgegevens. We horen graag alle details over de trouwdag en wensen op fotografiegebied. Dan laten we gelijk ook een aantal voorbeelden van onze fotoboeken zien. Als langskomen lastig is, kunnen we ook een skype-gesprek inplannen.

We willen jullie graag boeken als bruidsfotograaf. Hoe werkt dat?

Bel ons, mail ons of kom langs! Hier vind je onze contactgegevens. Als jullie hebben besloten dat wij jullie trouwdag mogen vastleggen, dan reserveren we de datum en ontvangen jullie onze opdrachtbevestiging. Zodra we het akkoord daarop hebben ontvangen is de boeking definitief!

We weten het nog niet helemaal, kunnen we een optie krijgen op onze trouwdatum?

Ja. Als jullie bij ons zijn langs geweest om kennis te maken, houden we de datum een week vast. Na een week valt de datum weer vrij. Een boeking is definitief zodra jullie ons hebben laten weten dat wij jullie trouwfotografen mogen zijn en akkoord zijn gegaan met onze opdrachtbevestiging.

Hoe snel van te voren moeten we jullie boeken?

Dat hangt natuurlijk af van de trouwdatum. Ieder jaar zijn er verschillende data die heel populair zijn en daardoor snel volgeboekt zijn. Een dinsdag in februari zal minder snel geboekt worden dan een vrijdag in juni!

Omdat onze manier van werken intensief is en we voor ieder bruidspaar de beste foto's en het mooiste fotoboek willen maken, fotograferen we maar een beperkt aantal huwelijken per jaar. Ook fotograferen we nooit meer dan 1 huwelijk op een dag en fotograferen we bijna nooit twee huwelijken gelijk na elkaar.