sassen en verstraaten bruidsfotografie
Home ยป
awards en publicaties

Prijswinnende bruidsfoto's & publicaties van onze foto's

Bruidsfoto Award

De Bruidsfoto Award is de meest prestigieuze prijs voor trouwfotografen in Nederland. De Bruidsfoto Award wordt georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine, echte kenners dus! Wij hebben vijf keer meegedaan, en daarmee hebben we driemaal een award gewonnen en tweemaal een nominatie!


2016: nominatie Bruidsfoto Award in de catagorie klaar voor de huwelijksdag

2015: winnende foto Bruidsfoto Award in de categorie Bruidskinderen (vakprijs)

2014: nominatie Bruidsfoto Award in de categorie Klaar voor de Trouwdag

2012: winnende foto Bruidsfoto Award in de Vrije Categorie (vakprijs)

2011: winnende foto Bruidsfoto Award in de categorie Bruid in Beeld (vakprijs)Publicaties van onze foto's

Al vanaf het begin van onze fotografie carrière zijn onze foto's vaak gepubliceerd. Zo zijn onze foto's van paardensport in het verleden zo goed als wekelijks gepubliceerd in het lijfblad van de Nederlandse draf- en rensport en hebben er regelmatig paardenfoto's van onze hand in de krant gestaan. Meer recent hebben we verschillende keren 'real weddings' gehad in WIT Wedding magazine. Ook zijn onze huwelijksfoto's te zien geweest in Bruid & Bruidegom magazine en in nationale en internationele bruidsblogs, stijlblogs en wedding blogs.

Daarnaast zijn er trouwfoto's gepubliceerd in Beau Monde, Privé, Story en Weekend. Onlangs had de Grazia zelfs een hele fotospecial van 8 bladzijden met foto's van een huwelijk dat wij in Spanje fotografeerden. Ook bij onder meer Koffietijd en RTL Boulevard zijn onze foto's meerdere malen te zien geweest.

Onze zakelijke portretten en foto's van congressen zijn gepubliceerd in jaarverslagen, vakbladen zoals Banking Review en Arts & Auto en speciale jubileumboeken. Ook op de website van de Hermitage vind je foto's van ons. En verder worden onze zakelijke portretten natuurlijk veel gebruikt op de websites van onze zakelijke opdrachtgevers.

We zijn er ook heel trots op dat NIKON een foto van ons heeft gebruikt in hun campagne, met als slogan 'I AM: A YES' - de enige foto van een Nederlandse trouwfotograaf die door Nikon is gebruikt!

En toen we in juni 2015 de Bruidsfoto Award wonnen in de categorie Bruidskinderen, werd de foto op de voorpagina van Het Noord-Hollands Dagblad geplaatst!