sassen en verstraaten bruidsfotografie amsterdam
»
over ons

Over ons

Willekeurige weetjes over Ellen en Marco

 • Onze eerste digitale camera's waren Fuji Finepix S2Pro's. Supersnelle camera's, vonden we toen. Met 2,5 beeld per seconde.
 • We drinken ontzettend veel koffie, Marco nog meer dan Ellen.
 • Onze vlinderhondjes Dickie en Flo zijn onze mascottes. Flo is een echte diva, Dickie is een enorm blij ei en net zo gek op eten als zijn baasjes.
 • Ieder jaar proberen we minsten één gave reis te maken. Onze bucket list is nog lang, met bovenaan Namibië, IJsland, La Palma, en een heel rijtje wereldsteden.
 • We zijn dol op Apple producten, we hebben een hele iFamily.
 • Hard werken vinden we geen probleem, maar we zitten ook heel graag met een glas witte wijn en lekkere hapjes in de tuin. Of met een glas rode wijn bij de open haard.
 • Ellen is van de lijstjes en de structuur, Marco is meer go with the flow.
 • We zijn het bijna altijd oneens, over bijna alles (nb: Marco vindt van niet ;-) ), maar we kunnen het nog steeds ontzettend goed met elkaar vinden en hebben bijna altijd onwijs veel lol.
 • Naast dat we samen werken, spelen we ook samen ijshockey en gaan we zelfs naar de zelfde kapper. Maar dat laatste meestal niet tegelijk.


selfie little wild horse canyon arizonaDeze selfie hebben we gemaakt in Little Wild Horse Canyon, AZ (USA) na een pittige hike.  Hoe het begon

  Alweer een hele tijd geleden, toen we nog echt jong waren, leerden we elkaar kennen op de paardenrenbaan. Ellen was daar fotograaf, Marco werkte er onder andere als cameraman voor TV. Vlak na onze eerste date woonden we samen, richtten we ons eigen bedrijf op en begonnen we samen te fotograferen.

  Inmiddels hebben we zo'n 14 jaar ervaring als professionele fotografen en schieten we nog steeds bijna altijd als duo. Ooit begonnen met het fotograferen van paardensport en autorally's, maar inmiddels vooral bekend van moderne en stijlvolle bruidsfotografie en studiofotografie.

  We doen er alles aan om jullie op je gemak te stellen voor onze camera, zodat je echt jezelf kunt zijn!

  Trouwreportages

  De bruiloften die we fotograferen zijn over het algemeen 'anders dan anders', net als onze trouwreportages. Stoere bruidsparen die een geheel eigen invulling aan hun trouwdag durven te geven en die fotografie belangrijk vinden.

  Onze stijl is elegant, ontspannen en creatief. We willen graag dat jullie het gevoel van jullie trouwdag helemaal terugkrijgen bij het kijken van jullie trouwfoto's.
  Tijdens de fotosessie zullen we jullie regisseren, de rest van jullie trouwdag werken we journalistiek en zorgen we dat jullie ons zo min mogelijk opmerken. Je zult ons regelmatig op de grond zien liggen of op muurtjes zien klimmen en we zullen af en toe ook aan jullie vragen om op de grond te gaan zitten of over een hek te klimmen. Alles voor de foto!

  We zijn zelf gevestigd in de kop van Noord-Holland, in het mooie dorp Twisk, tussen Hoorn en Medemblik, maar we fotograferen door heel Nederland en leggen ook regelmatig bruiloften in het buitenland vast. Zo hebben we door de jaren heen onder andere in Amerika, Zwitserland, België, Griekenland, Spanje en Italië gefotografeerd.

  Studiofotografie

  Naast het fotograferen van huwelijken, fotograferen we ook veel in onze eigen studio, Studio Twisk. In de studio maken we veel familieportretten en gezinsfoto's en we doen ook heel veel zwangerschapsfotografie. En als we portretfoto's maken van een gezin of een hele familie, maken we meestal ook gelijk wat gave kinderportretten van alle kids. Het voordeel van studiofotografie is dat we niet afhankelijk zijn van het weer, dus de fotosessie kan altijd doorgaan.


  We maken ook veel zakelijke portretten en portretten voor social media. Dat kan bij ons in de studio, of op locatie.

  Evenement fotografie

  Regelmatig fotograferen we bedrijfsfeesten, congressen en andere zakelijke evenementen. En ook persoonlijke evenementen, denk bijvoorbeeld aan de doop van een kindje, een groot verjaardagsfeest of een promotie.