sassen en verstraaten bruidsfotografie
Home »
over ons

Over ons

Wie zijn Sassen en Verstraaten?

Wij zijn Marco Verstraaten en Ellen Sassen - al meer dan vijftien jaar fotograferen we samen huwelijken en evenementen en sinds tien jaar hebben we ook een prachtige eigen fotostudio waar we mooie portretten schieten.


Hoe het begon

Alweer een hele tijd geleden leerden we elkaar kennen op de paardenrenbaan. Ellen was daar fotograaf, Marco werkte er onder andere als cameraman voor TV. Al snel begonnen we samen te fotograferen. Eerst vooral paarden en autorally's, maar inmiddels staan we vooral bekend om onze stijlvolle bruidsfotografie en onze moderne studiofotografie..

We hebben nu ruim 15 jaar ervaring als professionele fotografen en we fotograferen nog steeds bijna altijd als duo.

Trouwreportages

De bruiloften die we fotograferen zijn over het algemeen 'anders dan anders', net als onze trouwreportages; bruidsparen die een geheel eigen invulling aan hun trouwdag durven te geven en die fotografie belangrijk vinden.

Onze stijl is elegant, ontspannen en creatief. We willen graag dat jullie het gevoel van jullie trouwdag helemaal terugkrijgen bij het kijken van jullie trouwfoto's.


Tijdens de fotosessie zullen we jullie regisseren, de rest van jullie trouwdag werken we journalistiek en zorgen we dat jullie ons zo min mogelijk opmerken. Je zult ons regelmatig op de grond zien liggen of op muurtjes zien klimmen en we zullen af en toe ook aan jullie vragen om op de grond te gaan zitten of over een hek te klimmen. Alles voor de foto!

We zijn zelf gevestigd in de kop van Noord-Holland, in het mooie dorp Twisk, tussen Hoorn en Medemblik, maar we fotograferen door heel Nederland en leggen ook regelmatig bruiloften in het buitenland vast. Zo hebben we door de jaren heen onder andere in Amerika, Zwitserland, België, Griekenland, Spanje en Italië gefotografeerd.

Studiofotografie

Naast het fotograferen van huwelijken, fotograferen we ook veel in onze eigen studio, Studio Twisk. In de studio maken we veel familieportretten en gezinsfoto's en we doen ook heel veel zwangerschapsfotografie. En als we portretfoto's maken van een gezin of een hele familie, maken we meestal ook gelijk wat gave kinderportretten van alle kids. Het voordeel van studiofotografie is dat we niet afhankelijk zijn van het weer, dus de fotosessie kan altijd doorgaan.


We maken ook veel zakelijke portretten en portretten voor social media. Dat kan bij ons in de studio, of op locatie.

Evenement fotografie

Regelmatig fotograferen we bedrijfsfeesten, congressen en andere zakelijke evenementen. En ook persoonlijke evenementen, denk bijvoorbeeld aan de doop van een kindje, een groot verjaardagsfeest of een promotie.Wij zijn onderdeel van Twentyfive, een waanzinnig fotografen collectief!