sassen en verstraaten bruidsfotografie
Home ยป
Explore Muiden

Dit zijn de foto's van de Same Day Slideshow die we 's avonds op het huwelijk van Annelies en Jair hebben laten zien - dit zijn beelden tot en met de borrel. Natuurlijk hebben we ook van het diner en het feest foto's gemaakt, maar omdat we tijdens het diner de slideshow hebben gemaakt zijn die foto's hier niet in verwerkt.

Annelies en Jair trouwden in Explore by Lute, de prachtige industriele oude kruitfabriek in Muiden. 's Morgens kwamen we daar al aan en werd het haar en de make-up van Annelies gedaan door haar vriendin en 'maid of honor'. We hebben de trouwfoto's van het bruidspaar samen allemaal op het terrein van Explore gemaakt, er zijn daar genoeg verschillende plekjes om een heel afwisselende fotoreportage te maken.

De ceremonie vond plaats onder het tentdoek, wat een heel intieme sfeer gaf. De babs hield een mooie toespraak - in het Engels, omdat een groot deel van de bruiloftsgasten niet uit Nederland kwam. Altijd leuk, een internationale bruiloft! Na afloop van de ceremonie gaven de 'best men' van de bruidegom een toast en werd er buiten heerlijk geborreld door alle gasten.

De bloemen waren op deze dag verzorgd door Don Florito - onze ervaring leert ons dat zij altijd voor prachtig bruidswerk zorgen! Schitterende bloemstukken en ook de lange tafels voor het Italiaanse diner zagen er geweldig uit.

De feestavond eindigde met een geweldige vuurwerkshow - op muziek van AC/DC. Epic!